Поръчайте книгата „Вкусни спомени. Десерти от старите тефтери“.

Здравейте, скъпи приятели!

Казвам се Анна Кършовска и за мен е огромно удоволствие да ви представя първата си кулинарна книга. Тя е плод на над 2-годишен труд и много се гордея с крайния резултат, който е вече пред очите ви. Вече има възможност това бижу да се окаже и във вашия дом! А защо пък да не изненадате своите познати и приятели с прекрасен и изключително ценен подарък за приближаващите Коледни и Новогодишни празници!?

Настоящата книга е опит да се „съживят“ сладките съкровища от пожълтелите готварски тефтери и да се припомнят на съвременната домакиня. Тук са събрани както рецепти, които все още помним и приготвяме, така и такива от изписаните с мастило тетрадки на дами от началото на ХХ век. Ще се насладите на красиви снимки на приготвените десерти и в същото време ще можете да се зачетете в оригиналната рецепта от стария кулинарен тефтер.

И сега само с една лесна стъпка книгата може да бъде ваша!

По желание от ваша страна можете да получите книгата и персонално подписана с послание лично от мен!

Откъс от книгата

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКАТА

Цената на книгата е 35 лева.

Доставката е с наложен платеж. Цената се заплаща допълнително от клиента и е съгласно тарифата на съответната куриерска фирма.

След като изпратите поръчката, ще получите обаждане от мен в рамките на 24 часа, за да уточним начина на доставяне, куриерската компания, адреса на доставка (до офис на куриера или до адрес на получателя), както и други подробности.

За поръчка натиснете линка тук:

ПОРЪЧКА

От все сърце ви пожелавам прекрасни кулинарни преживявания!

Благодаря ви за доверието!

Приятно готвене!

Ани

(Visited 354 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *