Поръчка

Здравейте, скъпи приятели!

За мен е огромно удоволствие да ви представя първата си кулинарна книга. Тя е плод на над 2-годишен труд и много се гордея с крайния резултат, който е вече пред очите ви. Съвсем скоро това бижу излезе от печатницата и има възможност още топло-топло да се окаже и във вашия дом!

Настоящата книга е опит да се „съживят“ сладките съкровища от пожълтелите готварски тефтери и да се припомнят на съвременната домакиня. Тук са събрани както рецепти, които все още помним и приготвяме, така и такива от изписаните с мастило тетрадки на дами от началото на ХХ век. Ще се насладите на красиви снимки на приготвените десерти и в същото време ще можете да се зачетете в оригиналната рецепта от стария кулинарен тефтер.

И сега само с една лесна стъпка книгата може да бъде ваша!

По желание от ваша страна можете да получите книгата и персонално подписана с послание лично от мен!

От все сърце ви пожелавам сладко-сладко готвене на десертите от нея! Също така можете да изненадате своите познати и приятели с прекрасен и изключително ценен подарък за приближаващите Коледни и Новогодишни празници! 

Откъс от книгата

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКАТА

Цената на книгата е 35 лева.

Доставката е с наложен платеж. Цената се заплаща допълнително от клиента и е съгласно тарифата на съответната куриерска фирма.

След като изпратите поръчката, ще получите обаждане от мен в рамките на 24 часа, за да уточним начина на доставяне, куриерската компания, адреса на доставка (до офис на куриера или до адрес на получателя), както и други подробности.

Благодаря ви за доверието!

Приятно готвене!

Ани

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Валидация

(Visited 713 times, 1 visits today)