Поръчка

Здравейте, скъпи приятели!

За мен е огромно удоволствие да ви представя първата си кулинарна книга. Тя е плод на над 2-годишен труд и много се гордея с крайния резултат, който е вече пред очите ви. Вече има възможност това бижу да се окаже и във вашия дом! Също така можете да изненадате своите познати и приятели с прекрасен и изключително ценен подарък за приближаващите Коледни и Новогодишни празници!

Настоящата книга е опит да се „съживят“ сладките съкровища от пожълтелите готварски тефтери и да се припомнят на съвременната домакиня. Тук са събрани както рецепти, които все още помним и приготвяме, така и такива от изписаните с мастило тетрадки на дами от началото на ХХ век. Ще се насладите на красиви снимки на приготвените десерти и в същото време ще можете да се зачетете в оригиналната рецепта от стария кулинарен тефтер.

И сега само с една лесна стъпка книгата може да бъде ваша на преференциална Коледна цена!

По желание от ваша страна можете да получите книгата и персонално подписана с послание лично от мен!

Откъс от книгата

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКАТА

Редовната цена на книгата е 35 лева, а в момента можете да се възползвате от 10% Коледна отстъпка. Отстъпката е валидна до 05.01.2024 г.

Доставката е с наложен платеж. Цената се заплаща допълнително от клиента и е съгласно тарифата на съответната куриерска фирма.

След като изпратите поръчката, ще получите обаждане от мен в рамките на 24 часа, за да уточним начина на доставяне, куриерската компания, адреса на доставка (до офис на куриера или до адрес на получателя), както и други подробности.

От все сърце ви пожелавам прекрасни и незабравими кулинарни преживявания!! 

Благодаря ви за доверието!

Приятно готвене!

Ани

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

 

Валидация

(Visited 1 190 times, 1 visits today)